Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Σίλβα: «Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Δημοφιλή

Ο τερματοφύλακας της Μπεϊτάρ Ιερουσαλή, Μιγκέλ Σίλβα, εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τετάρτης (26/7). Ο Πορτογάλος κίπερ, είπε πως μίλησε με τον Ράφα Σοάρες μετά την κλήρωση του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League, ενώ τόνισε πως έχει δει πολλά video από την ατμόσφαιρα της Τούμπας και πως γνωρίζει ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι θρύλος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζω κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ και από τον προπονητή κι έχω κι έναν φίλο που αγωνίζεται εδώ και είπαμε κάποια πράγματα και στη διάρκεια των διακοπών. Έχουμε δει και πολλά βίντεο, ξέρω και την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Όσον αφορά στους παίκτες που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνοι, φυσικά είναι οι επιθετικοί, αλλά υπάρχουν και οι στημένες φάσεις, οπότε δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον».

Για το ποιος είναι ο φίλος του και για το αν γνωρίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια:

«Ο παίκτης με τον οποίο μίλησα είναι ο Ράφα Σοάρες. Γνωρίζω ότι ο Βιεϊρίνια είναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ, έχω παίξει και με τον αδερφό του και πραγματικά γνωρίζω καλά την αξία του».


Τελευταία νέα

Οι επιλογές του Θεοδωρίδη για τον ημιτελικό κόντρα στον ΟΦΗ (pic)

Ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει στις 16:00 τον ΟΦΗ για τον νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο. Πριν από λίγο,...

Στην ίδια κατηγορία