Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΦ ΠΑΟΚ Καρδίτσας: «Άμα είσαι ΠΑΟΚ δεν μπαίνεις»

Δημοφιλή

Με μια ανακοίνωση, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Καρδίτσας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον χθεσινό (24/3) αγώνα μπάσκετ του Δικεφάλου στην πόλη του, ενώ παράλληλα ζήτησε από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ

«Την Κυριακή ο μπασκετικός ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα της πόλης μας. Υποχρέωση μας ,από το 1926 μέχρι και σήμερα, η στήριξη σ αυτά τα 4 γράμματα, δίνοντας το παρόν όπου αγωνίζεται. Στη περίπτωση αυτή τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού η ομάδα του ασκ αποφάσισε να μη παρέχει εισιτήρια την ημέρα του αγώνα καθώς και μέσα από το διαδικτύο.

Συμπεριφορά δυσανάλογη με αυτή που είχε όταν φιλοξενούσε αθηναϊκες ομαδες. Τονίζοντας έτσι το ποσό ανεπιθύμητος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ..(γνωστό το έργο άλλωστε).Τ ο γεγονός αυτό έφερε εμάς και τους συνοπαδους που επισκέφθηκαν τη πόλη μας ακόμη μια φορά αντιμέτωπους με διάφορους τοπικούς σερίφηδες που απειλούσαν με συλλήψεις επειδή το σύνολο των εισητηρίων που είχαμε στα χέρια μας ήταν λίγο μικρότερο από τον αριθμό των οπαδών μας.

Εμείς από μεριάς μας το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι, να ευχηθούμε στη τοπική ομάδα καλή διάλυση και να ζητήσουμε από την ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΗ ΚΑΕ να σταματήσει αυτή η αδιαφορία προς τον κόσμο και το αγωνιστικό κομμάτι.

ΥΓ: ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ
ΥΓ4:ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Ο...

Στην ίδια κατηγορία