Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σερέλης: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα και δίκαια»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Κυριακή (29/1) επί του Λαυρίου στο Παλατάκι με 93-68, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χρήστος Σερέλης, πραγματοποιήσε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμασταν πολύ κακοί. Από το πρώτο δεκάλεπτο δώσαμε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να βάλει εύκολα καλάθια. Δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα. Δημιουργήσαμε προσδοκίες με τις προηγούμενες εμφανίσεις. Ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών και ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα και δίκαια σήμερα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για τον Φλαγκ:

«Ο Φλαγκ θεωρώ ότι θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να νιώθουν δυνατά τα ίδια τα παιδιά για να μπουν να παίξουν. Ο Φλαγκ προσπάθησε να μπει αλλά δεν τα κατάφερε».

Για την παρουσία του Λαυρίου στα χαμηλά της βαθμολογίας:

«Εκτιμώ ότι δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και θα σωθούμε. Θα κοιτάξουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να μην έχουμε απουσίες».

 


Τελευταία νέα

Στα Πεύκα ο Τερζής (pic)

Ο Θάνος Τερζής είναι ο νέος προπονητής των Πρωταθλητών Πεύκων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα...

Στην ίδια κατηγορία