Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σε ρηχά νερά ο Ρένφρο

Δημοφιλή

Το Σάββατο (10/6) ο ΠΑΟΚ γνώρισε εκτός έδρας την ήττα από το Περιστέρι σκορ 73-51, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να τερματίσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της φετινής Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νέιτ Ρένφρο έμεινε για ένα ακόμη βράδυ χαμηλά στην επίθεση έχοντας δύο πόντους και κλείνοντας τη σειρά κόντρα στο Περιστέρι με μόλις πέντε και έχοντας συνολικά στην post season 8/9 ματς με μονοψήφιες επιδόσεις.

Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με 0/3 βολές και σημείωσε τη 12η μηδενική επίδοση εύστοχων βολών σε τουλάχιστον τρεις προσπάθειες για το φετινό Πρωτάθλημα.

Είχε ήδη πάρει θέση στη αυτήν τη λίστα έχοντας 0/4 βολές στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη για τη 13η αγωνιστική. Ο Ρένφρο μετράει πλέον 28/73 βολές (38,35%) στην Basket League.

Ωστόσο σε ένα ακόμη παιχνίδι έκανε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα για τον ΠΑΟΚ με έξι ριμπάουντ, πέντε ασίστ, δύο κλεψίματα, δύο τάπες και κανένα λάθος…

Όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο Περιστέρι έτσι και χθες, είχε πέντε ασίστ και κανένα λάθος. Έτσι έχει σημειώσει τις δύο από τις πέντε επιδόσεις 5+ ασίστ που συνδυάστηκαν με μηδενική επίδοση λαθών στα πλέι οφ.


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία