Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σε ρηχά νερά ο ΠΑΟΚ, σπατάλησε άλλους δύο βαθμούς

Δημοφιλή

Μακριά από τον καλό του εαυτό, ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο 0-0 κόντρα στον Αρη, μένοντας χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Αρη, όντας ελάχιστα απειλητικός. Ουσιαστικά, η μοναδική σημαντική ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στις καθυστερήσεις (45΄+1΄), όταν ο Κουέστα έδιωξε αποτελεσματικά το σουτ του Ζίβκοβιτς.

Στο 62΄ ο Κουλιεράκης έπιασε δυνατή κεφαλιά, που έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα, ενώ στο 73΄ ο τελευταίος εξουδετέρωσε τη σέντρα-σουτ του Μπάμπα.

Στο 81΄ ο Κάρλσον εξαπέλυσε διαγώνιο σουτ, που έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντεσπόντοφ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, μια κι ο Τόμας βρέθηκε σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72΄ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον (90΄ Μουργκ), Σαμάτα (72΄ Τόμας) .

Αρης: Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ντουκουρέ (68΄ Βέλεθ), Βερστράτε, Κάρλσον (90΄ Χριστοδουλόπουλος), Ρουπ (68΄ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντεζ (68΄ Ζαμόρα), Μορόν.

 

 


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία