Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μάντζιος: «Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Δημοφιλή

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Ακης Μάντζιος, έστω κι αν ήθελε το κάτι παραπάνω στο τελικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Αρη τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Χωρίς κλασσικές φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάση της εικόνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που σημαίνει πολλά για εμάς. Εμείς θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και ο Άρης θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Για την βελτίωση της άμυνας: «Οι στόχοι του Άρη είναι να είναι ψηλά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που προέκυψαν χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί με τους Νταρίντα και Τζούρασεκ να μένουν εκτός. Ο Ρουπ έκανε ένεση για να παίξει, έτσι είχαμε προβλήματα στον άξονα. Έγινε διαχείριση και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά».

Για το τι σημαίνει ο πόντος αυτός για τον Άρη: «Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν πόντο. Μας χρειάζεται κάθε πόντος για την συνέχεια».


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία