Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάστρε: «Γυρίστε από τη Γάνδη με τη νίκη»

Δημοφιλή

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στη κάμερα του PAOK TV o Ζόαν Σάστρε, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα μένει πιστή στο πλάνο της και εξελίσσεται.

Παράλληλα ο Ισπανός μπακ, που δεν βρίσκεται στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ευχήθηκε τα καλύτερα στους συμπαίκτες του ενόψει της ρεβάνς με τη Γάνδη, τονίζοντας περιμένει να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη- πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιόαν Σάστρε:

Για την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι τα Γιάννινα είναι μια δύσκολη ομάδα. Περιμέναμε πως θα κλειστούν στην άμυνα και θα μας δώσουν τη μπάλα. Δεν είναι εύκολα αυτά τα παιχνίδια, αν δεν κυκλοφορείς τη μπάλα γρήγορα και δεν έχει το μυαλό σου στο παιχνίδι κάθε στιγμή. Πήραμε μια σημαντική νίκη, πετύχαμε γκολ στα τελευταία λεπτά και είμαστε χαρούμενοι. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί στη Τούμπα».

Για το αν ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της πρεμιέρας των Play Οff, μιας και ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς με τη Γάνδη:

«Οι σκέψεις ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και όχι σε κάποιο από τα επόμενα. Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοια παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίξαμε γρήγορα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο τέλος κερδίσαμε. Είναι σημαντικό να μένουμε στο σχέδιο μας και να εξελισσόμαστε σαν ομάδα».

Η ευχή του ενόψει Βελγίου: 

«Τους εύχομαι τα καλύτερα και τους περιμένω να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κούγιας: «Η δικογραφία στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός»

O εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε για...

Στην ίδια κατηγορία