Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Με Πασχαλάκη στη Γάνδη ο ΠΑΟΚ!!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο ιστορικό παιχνίδι κόντρα στην Γάνδη, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (17/3) στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Στα άσχημα νέα ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος υπέστει ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο και στα καλά νέα η επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από αύριο (15/3).

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα κι ο τρόπος που ήρθε έδωσε το κατάλληλο ψυχολογικό boost ενόψει του ευρωπαϊκού… τελικού στο Βέλγιο. Το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε κι η προετοιμασία της ομάδας στους υπόλοιπους τομείς, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη για την αναμέτρηση κόντρα στη Γάνδη.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα με τους Ηπειρώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα μπει αύριο στο κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα και θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την επικείμενη αναμέτρηση. Αντίθετα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Α. Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς, αλλά και στον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός τους επόμενους μήνες.

Την Τρίτη (15.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία