Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σαν να μην τους νοιάζει στον Παναθηναϊκό μη τυχόν δεν ανοίξουν τα γήπεδα για τον κόσμο

Δημοφιλή

Προκάλεσε πολλά ερωτηματικά η ξαφνική διπλή επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πολλοί ακόμη ψάχνουν τους λόγους αυτής της κίνησης που ίσως έχει και συνέχεια…

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιτέθηκε μία φορά πριν λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ για την ψήφιση του υπευθύνου VAR σε μία τόσο απλή διαδικασία και αφού είδε ότι από εκεί δεν προέκυψε κάτι σημαντικό, συνέχισε την προσπάθεια δημιουργίας έντασης και με την εξώδικο διαμαρτυρία για τις δηλώσεις Λουτσέσκου. Μία ΠΑΕ έστειλε εξώδικο σε αντίπαλο προπονητή και του ζήτησε να ανακαλέσει κρίσεις του για διαιτησία! Όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για κάτι εντελώς ανούσιο, με τον Λουτσέσκου να μην τους κάνει το χατίρι και να συνεχίζει να κατηγορεί τους διαιτητές, που σφυρίζουν με διαφορετικά κριτήρια τη δική του ομάδα. Κάτι που δυστυχώς έγινε και στη Λεωφόρο και στην Τούμπα.

Γιατί όμως ο Παναθηναϊκός πήρε ξαφνικά τέτοια στάση; Γιατί προσπαθεί και δημιουργεί τέτοια ένταση λίγο πριν ανοίξουν τα γήπεδα και λίγο πριν από ακόμη τέσσερα ματς των δύο ομάδων; Είναι 100% βέβαιο ότι μετά από μία προβληματική αλλαγή προπονητή και για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους λαϊκισμού και επειδή θεωρούν ότι αδικήθηκαν στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο, επειδή τους έχει βγει το όνομα για τα πέναλτι που παίρνουν, αποφάσισαν να το ρίξουν αλλού.

Όπως φαίνεται και για εσωτερικούς λόγους, ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει να σκέφτεται και να αγωνιά για το πώς θα ανοίξουν οι κερκίδες, σα να μην τους νοιάζει μην τυχόν αναβληθεί αυτή η διαδικασία.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να συμμετέχει σε όλο αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει ομαδάρα και μόνο το παιχνίδι τον νοιάζει. Κανένας αποπροσανατολισμός, καμία ακραία αντίδραση όπως άλλες χρονιές όπου κατάφεραν και τον έβγαζαν από το δρόμο του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία