Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρομπέρ: «Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ, κατώτερη η Μπεϊτάρ»

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τη ρεβάνς- τελικό με τη Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ, θέλοντας μόνο τη νίκη για να προκριθεί αυτός στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League, όπου τον περιμένει ήδη η Χάιντουκ Σπλιτ.

Για το κρίσιμο παιχνίδι του Δικεφάλου μίλησε ο, άλλοτε ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Μπερτράν Ρομπέρτ!

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση»:

«Αυτό που βλέπω στον ΠΑΟΚ και πέρσι, και φέτος, είναι ο ίδιος ρυθμός. Έχουμε τη μπάλα, παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά δεν δημιουργούμε φάσεις. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες οι παίκτες που παίζουν στα άκρα, να κάνουν ατομικές ενέργειες, να σουτάρουν για να «ανοίξουν» τον αντίπαλο, να τον φοβίσουν. Εμείς από τα άκρα βγάζουμε σέντρες, με την άμυνα να μας περιμένει. Ενώ βρίσκουμε χώρο στην πλάτη του αντιπάλου, κρατάμε τη μπάλα, έχουμε κατοχή αντί να τους χτυπήσουμε στην κόντρα. Πιστεύω ότι ο προπονητής θα δουλέψει σε αυτό. Τώρα παίζουμε στο Ισραήλ που θα είναι πιο δύσκολο, με τη ζέστη και τις συνθήκες. Πρέπει να βρούμε να γρήγορα το γκολ, για να βρούμε χώρους . Ο αντίπαλος δεν έχει τη δική μας ποιότητα. Μετά το 0-0 εδώ, έχουμε εμείς το άγχος πάνω μας.

Η Μπεϊταρ θα προσπαθήσει να πάρει ώθηση από τον κόσμο και να βρουν το γκολ, κι εκεί πρέπει να τους χτυπήσουμε για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει το «πρέπει» της πρόκρισης

«Αυτό είναι το ωραίο όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Θέλουμε να περάσουμε, κι αυτό είναι το κλειδί κι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν μπορούμε να περάσουμε, ακόμα και στην έδρα της Μπεϊτάρ, τότε δυστυχώς αυτό θα είναι το επίπεδο μας και θα πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε ποιότητα, πρέπει να παίξουμε με ταχύτητα και να μην φοβούνται οι παίκτες να πάνε σε καταστάσεις ένας με έναν».

«Μακάρι να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ με αυτοπεποίθηση, να μην έχουν τόσο άγχος. Έμειναν δύο ημίχρονα, πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και το μυαλό μας είναι εκεί συνεχεία, θα είμαστε καλά. Είναι καλό, πρώτα για τους ίδιους τους παίκτες, να παίξουν στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να περάσουμε στους ομίλους».


Τελευταία νέα

Πλησιάζει σε Κόντε η Νάπολι

Τον νέο της προπονητή φαίνεται πως βρήκε η Νάπολι στο πρόσωπο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είναι έτοιμος για...

Στην ίδια κατηγορία