Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεβάνς δίχως (;) συγκινήσεις

Δημοφιλή

Τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια της πρώτης φάσης του κυπέλλου δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για…συγκινήσεις ενόψει των αγώνων ρεβάνς.

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό οι ρεβάνς με Λάρισα και Παναιτωλικό αντίστοιχα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά τις ευρείες νίκες, που πέτυχαν στα πρώτα ματς επί των αντιπάλων τους (5-0 στην Τούμπα και 3-0 στο Αγρίνιο). Και η ΑΕΚ πάει με σκορ ασφαλείας (επικράτησε 2-0 στο Ολυμπιακό) στο «Γ. Καμάρας» για τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι Αρης και Βόλος έχουν αναμφισβήτητα τον πρώτο λόγο στα δεύτερα παιχνίδια, που θα δώσουν στις έδρες των Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα, μετά τις νίκες με 2-0, που πέτυχαν στους πρώτους αγώνες.

Αλλά φαβορί υπάρχει και στο τελευταίο ζευγάρι, αφού, μετά το 2-2 που απέσπασε στα Γιάννενα, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι του ΠΑΣ. Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στους «Ζωσιμάδες», η ομάδα της Ηπείρου προκρίνεται μόνο με νίκη ή ισοπαλία με τρία γκολ και πάνω (με 2-2 ο αγώνας θα πάει στην παράταση…).

Τρία παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη και άλλα τρία μια μέρα μετά. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα παίξουν Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (15.00) στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (17.15) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και Λάρισα-ΠΑΟΚ (19.30) στο Αλκαζάρ. Για την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί τα παιχνίδια ΟΦΗ-Βόλος (15.00) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάνννης», Αστέρας Τρίπολης-Αρης (17.15) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και Απόλλων-ΑΕΚ (19.30) στο «Γεώργιος Καμάρας»

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Οι έξι ομάδες, που θα προκριθούν από τους αγώνες ρεβάνς, μαζί με τους Παναθηναϊκό και Λαμία (οι δύο ομάδες ήταν οι τυχερές της προηγούμενης κλήρωσης, αφού πήραν την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί να δώσουν αγώνες) θα συνθέσουν το γκρουπ των οχτώ ομάδων, που θα μπουν στην κλήρωση για την προημιτελική φάση. Μάλιστα, οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των «οχτώ» έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, 10-11 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, οι ρεβάνς του προημιτελικού γύρου αργούν ακόμη, αφού έχουν προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (3-4 του μηνός). Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν τον Απρίλιο (7-8 τα πρώτα ματς και 28-29 οι ρεβάνς), ο δε τελικός της διοργάνωσης έχει οριστεί για το Σάββατο 22 Μαΐου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σερβία: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έγινε… μπύρα! (pic)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για την συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία