Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρένφρο: «Θέλω να βελτιωθώ»

Δημοφιλή

Η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΟΚ διεξήχθη χθες (22/8) στο Παλατάκι, με τους καλαθοσφαιριστές του Δικεφάλου να ξεκινούν την δουλειά για τη νέα σεζόν. Δηλώσεις έκανε ο Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη διαδοχική χρονιά και αναφέρθηκε στη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ που χτίζεται, τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του. Επίσης, ο Αμερικανός φόργουορντ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους και υπογράμμισε τους λόγους, που πρέπει να «πιστέψουν» στη νέα ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις εντυπώσεις του για τη φετινή ομάδα:

«Πέρσι ήρθα σε ένα διάστημα που η ομάδα είχε αρκετή πίεση, ήταν χαμηλά στη βαθμολογία. Ξεχνάω ό,τι έχει γίνει πέρσι. Φέτος η ομάδα αποτελείται από αρκετούς νέους παίκτες. Ειδικά για τους Αμερικανούς υπάρχουν παιδιά, που θέλουν να κάνουν το step up στην καριέρα τους. Βέβαια, υπάρχουν αρκετοί Έλληνες και ξένοι, που διαθέτουν εμπειρία και μπορούν να έχουν ηγετικό ρόλο. Θέλω να προχωρήσουμε αρκετά και να κάνουμε κάτι καλό στη φετινή σεζόν.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του:

«Σε σχέση με αυτό που είδατε πέρσι, γιατί έπαιξα μόνο επτά παιχνίδια, πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσω την αίσθηση του παιχνιδιού. Νομίζω πως αυτό μπορώ να το κάνω και μέσα από την προσπάθεια και την προπόνηση να βοηθήσω την ομάδα ακόμη περισσότερο. Θέλω να βελτιωθώ γενικά, αλλά κυρίως στην αίσθηση του παιχνιδιού.

Για το κίνητρο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

«Ξαναλέω ότι ήρθα σε μια πολύ περίεργη συγκυρία πέρσι. Ο ΠΑΟΚ έχει μια τεράστια βάση φιλάθλων, είναι ένα ιστορικό κλαμπ και θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία με την ομάδα και τους φιλάθλους από την αρχή και να αποδείξω τι μπορώ να κάνω.

Για το αν είναι έτοιμος για έναν μεγαλύτερο ρόλο:

«Πιστεύω ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά και για μένα και για την ομάδα. Νομίζω ότι το σημαντικότερο πράγμα που έμαθα είναι ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές συγκριτικά με τη G League, το πως σφυρίζουν οι διαιτητές, το πως πρέπει να προσέχω στα φάουλ και γενικά στον τρόπο που αντιμετωπίζω το παιχνίδι. Πιστεύω ότι φέτος θα μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα, γιατί έχω μάθει όλα τα παραπάνω και θα μπορέσω να προσαρμοστώ καλύτερα».

Για το πως βλέπει την ομάδα φέτος:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, είναι μόλις η πρώτη προπόνηση που κάνουμε όλοι μαζί. Έχω μια αρκετά καλή εικόνα από την ομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Η εικόνα που είχαμε πέρσι δεν καλή για τον κόσμο. Αυτό που μπορώ να πω στους φιλάθλους είναι ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα μάχεται, θα είμαστε μια ομάδα που θα δουλεύει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Θα είμαστε μαχητές κι αυτός είναι ο λόγος, που πρέπει να έρθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία