Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ράζβαν: «Πρέπει να βελτιώσουμε τη δουλειά που κάναμε φέτος»

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα (δείτε εδώ) ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε τον απολογισμό στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη μεταβατική περίοδο του Δικεφάλου αλλά και την ενσωμάτωση νέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από τη μία, τα αποτελέσματα που είχαμε, είναι απολύτως φυσιολογικά, με μια εντελώς αλλαγμένη ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε βάσει των συνθηκών καθώς ενισχύθηκαν και οι άλλες ομάδες. Δεδομένου πως μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που είναι σε ένα επίπεδο να διεκδικεί, το τελικό αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Πρέπει να βελτιώσουμε τη δουλειά που κάναμε φέτος. Δεν μπορούμε να αφήσουμε ό,τι κάναμε στην άκρη, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που φέτος απέκτησαν εμπειρία.

Για όλους, ήταν μια κακή σεζόν. Για μένα είναι μια κανονική σεζόν. Αλλάξαμε πολλά πράγματα, κάναμε χώρο για νέους παίκτες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Στις κρίσιμες στιγμές της σεζόν χάσαμε δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές για εμάς, τον Καλέντ και τον Νέλσον.

Ήταν μια μεταβατική χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Όταν κάνεις τόσες πολλές αλλαγές και χρησιμοποιείς νέους παίκτες, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις. Όταν οι παίκτες δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία, είναι πιθανό να έχεις αυτά τα αποτελέσματα»


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία