Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Θα παραμείνω στην Ελλάδα»

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, βρίσκεται στην πατρίδα του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μιλά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της χώρας του, που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο προπονητής του Δικεφάλου ρωτήθηκε για το μέλλον του, με τον ίδιο να απαντά πως θα παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια μίλησε και στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα. Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική χρονιά. Είμαι ακόμα επηρεασμένος από το αποτέλεσμα του τελικού. Έχω παίξει συνολικά 11 τελικούς, σε Κύπελλα, Λιγκ Καπ και Champions League Ασίας. Από αυτούς έχω κερδίσει τους επτά κι έχω χάσει τους τέσσερις. Ο ένας ήταν «κλεμμένος» από τους διαιτητές (σ.σ. αυτός κόντρα στον Παναθηναϊκό). Αυτό που έγινε φέτος με πλήγωσε πάρα πολύ.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είχαμε το κουράγιο να τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ να το ρίξω στην τύχη. Χάσαμε επτά- οκτώ μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Το ποδόσφαιρο, τελικά, ανταμείβει αυτούς που είναι τολμηροί κι έχουν θάρρος. Εμείς δεν είχαμε το κουράγιο».


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία