Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ράπτη εσύ… MVP!

Δημοφιλή

Το Σάββατο (1/4) το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στον τελικό επί του Ολυμπιακού με 3-1, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πέμπτο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού κατόπιν ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε με την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Διεθνής ακραίος παραχώρησε δηλώσεις για την σημαντική διάκρηση που έλαβε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα δεν περίμενα όταν ξεκινούσα το βόλεϊ στην Πάτρα ότι σε αυτήν την ηλικία θα είχα αυτούς τους τίτλους. Ότι έχω πετύχει είναι αποτέλεσμα της ομάδας. Γι’αυτό αγαπάω τόσο πολύ αυτό το άθλημα γιατί δεν εξαρτάται από την απόδοση ενός παίκτη. Μου έχει δώσει τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια που μας κρατάνε σε υψηλό επίπεδο. Στο πρώτο σετ παίξαμε νωθρά αλλά μετά καθάρισε το μυαλό αμς και κάναμε αυτά που ξέρουμε καλά. Μου αρέσει να παίζω σε γεμάτα γήπεδα με παιδιά και οικογένειες. Ήταν μία υπέροχη διοργάνωση με υπέροχους ανθρώπους. Χαιρόμαστε να παίζουμε σε πόλεις που αγαπούν το βόλεϊ».


Τελευταία νέα

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο αστυνομικός για την υπόθεση θανάτου του 23χρονου Ιάσονα, που έχασε τη ζωή...

Στην ίδια κατηγορία