Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψυχραιμία παιδιά, δεν χαλάνε έτσι απλά οι φιλίες! (pic)

Δημοφιλή

Σε… κρίση βρίσκεται η σχέση Άρη και Ολυμπιακού, μετά το χθεσινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αφορμή στάθηκε το πανό, που σηκώθηκε στο πέταλο του Χαριλάου, το οποίο απευθυνόταν στους οπαδούς των Πειραιωτών. Για το εν λόγω θέμα τοποθετήθηκε τόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όσο και η Θύρα 7.

«Πριν τον αγώνα ακόμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και στους παρατηρητές του αγώνα για το χυδαίο πανό που έχουν αναρτήσει «φίλαθλοι» του Άρη.

Αποδεικνύει ότι τόσο οι αξιωματούχοι του αγώνα (ΕΠΟ), όσο και η ΕΛΑΣ και η ΠΑΕ Άρης δεν μπορούν να αφαιρέσουν αυτή την αηδία. Ή δε θέλουν», ανέφερε ο Κ. Καραπαπάς χθες (25/1).

«Όταν ήμασταν δίπλα σας 300 άτομα στα δέκα μέτρα και δεν μας χώριζε τίποτα, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ να μας βρίσετε, ούτε καν μας κοιτάγατε και τώρα που ΔΕΝ ήμαστε εκεί βγάζετε πανό και ΣΑΛΙΑΖΕΤΕ για τις εντυπώσεις, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ιερολοχίτες και λοιπά ορφανά που κάθεστε εκεί!», ανέφερε η Θύρα 7 κατά των οπαδών του Άρη.


Τελευταία νέα

Τα άκουσε από τους ΠΑΟΚτσήδες ο Μελισσανίδης! (video)

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον τελικό των τελικών. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19/5 πηγαίνει στο Χαριλάου για να...

Στην ίδια κατηγορία