Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μεϊτέ από τον κόσμο

Δημοφιλή

Ο Σουαλιό Μεϊτέ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν σαφώς ανώτερη του αντιπάλου, κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο, αλλά δεν είχε καλές επιλογές στα τελευταία μέτρα με συνέπεια να μην βρει το γκολ που έψαχνε και να… κολλήσει στη λευκή ισοπαλία.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Σουαλιό Μεϊτέ. Ο Γάλλος μέσος έκανε ένα μεστό και γεμάτο παιχνίδι στην πρώτη του παρουσία στην αρχική 11άδα. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των γραμμών της ομάδας του στο χορτάρι και βοήθησε σε κάθε φάση του αγώνα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Μεϊτέ πήρε την πρώτη θέση με ποσοστό 37,47% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου τον Κίριλ Ντεσπόντοφ με 17,41% ο οποίος σκόραρε στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Δικεφάλου, αλλά το VAR του στέρησε ένα ονειρικό ντεμπούτο και τέλος το βάθρο συμπλήρωσε ο Μπάμπα με 10,55% και άλλη μια καλή εμφάνιση.


Τελευταία νέα

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Ομάδα και λαός θα θυμίσουν τι σημαίνουν τα τσιμέντα της Τούμπας»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής 12/5 εκεί που ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον...

Στην ίδια κατηγορία