Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ψάχνουν τον επόμενο σταθμό του Σφιντέρσκι στην Πολωνία

Δημοφιλή

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να φύγει από την Σάρλοτ και το MLS, για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Μάλιστα δημοσιογράφοι από την χώρα του,  που παρακολουθούν την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού, συνδέουν το όνομα του με δύο ιταλικές ομάδες, την Μόντσα και την Μπολόνια.

Συγκεκριμένα ο Πιοτρ Ντουμανόσφκι αναφέρει:

«Οι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις και είναι ομάδες με φιλοδοξίες, η Μπολόνια και η Μόντσα. Η Μπολόνια αγωνίζεται για την έξοδο στο Europa League ή στο Europa Conference League. Έχουν μόνο έναν επιθετικό, τον Τζόσουα Ζίρκζι, ο οποίος δεν είναι κλασικός φορ. Ωστόσο, ο Σφιντέρσκι έχει αυτό το ένστικτο του επιθετικού.

Η δεύτερη επιλογή είναι η Mόντσα. Υπάρχει μόνο ο Λορέντζο Κολόμπο ως δανεικός από τη Μίλαν. Επομένως, θα υπήρχε προοπτική να είναι αλλαγή για μισό χρόνο. Επίσης, είναι ένα ωραίο μέρος, κοντά στο Μιλάνο και αναμφίβολα είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Σε αυτούς τους δύο συλλόγους, ο Σφιντέρσκι θα είχε μια κανονική ευκαιρία να παίξει και δεν θα είχαν πρόβλημα να ξοδέψουν ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ».


Τελευταία νέα

Το PAOK Inside σε στέλνει στο ντέρμπι της Τούμπας!

To FORZA Group TV προσφέρει σε δύο τυχερούς  δύο εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία