Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ψάχνουν απεγνωσμένα εισιτήρια για το ματς στο «Γιαν Μπρέιντελ»

Δημοφιλή

Άνευ προηγουμένου πονοκέφαλος έχει πιάσει τον ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με την Μπριζ στο Βέλγιο. Τα εισιτήρια που έδωσαν οι Βέλγοι (μόλις 1.450, το 5% της χωρητικότητας του Γιάν Μπρέιντελ) δεν φτάνουν ούτε για… ζήτω, αφού η ζήτηση είναι τουλάχιστο τριπλάσια!

Η ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει ένα μέρος των εισιτηρίων στους οπαδούς που θέλουν να ταξιδέψουν οδικώς στο Βέλγιο, ένα μέρος στους συνδέσμους της Γερμανίας και λίγα εισιτήρια για τους κατόχους των VIP διαρκείας στην Τούμπα.

Πολύς κόσμος με αεροπορικά εισιτήρια έχει μείνει χωρίς εισιτήριο του αγώνα και η μόνη ελπίδα, πλέον, είναι να βρουν εισιτήρια στο Βέλγιο.

Η Μπριζ θα διαθέσει εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της, το “Γιαν Μπρέιντελ” των 29.000 θέσεων, σπάνια γεμίζει (στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Μόλντε κόπηκαν 11.000 εισιτήρια) και απομένει να φανεί αν θα υπάρχει όντως “φίλτρο” για να μην μπορούν να προμηθευτούν Έλληνες εισιτήρια που προορίζονται για Βέλγου.

*Η φωτογραφία είναι από τον αγώνα της 16ης Σεπτεμβρίου 2010 στο Βέλγιο εναντίον της Κλαμπ Μπριζ, που ήταν ο πρώτος, που έδωσε ο ΠΑΟΚ σε φάση ομίλων Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η επική αντίδραση του Γκουαρντιόλα στο τετ-α-τετ του Σον (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε για πρώτη φορά στο πρωταθλήμα το «Tottenham Hotspur Stadium» και έκανε ένα τεράστιο βήμα για...

Στην ίδια κατηγορία