Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πρόβλημα ύπαρξης για την Μπεϊτάρ!

Δημοφιλή

Η σημαντική ημέρα για την ποινή της, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έφτασε, αφού εκδικάζεται η έφεση της για την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και του αποκλεισμού της από τη διοργάνωση του Κυπέλλου για μια σεζόν, μετά την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο, στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα (2/7) ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης για την τιμωρία, με την αντίπαλο του Δικεφάλου να ανακοινώνει πριν από αυτό το ότι έφτασε σε σχετική συμφωνία με τον εισαγγελέα της ομοσπονδίας, που προβλέπει την διατήρηση της αφαίρεσης των τριών βαθμών, αλλά την άρση του αποκλεισμού από τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Αυτή η συμφωνία θα πρέπει να «περάσει» και από το δικαστήριο. Στην εξέλιξη της ακροαματικής διαδικασίας, η Μπεϊτάρ προσπαθεί να πείσει την έδρα να δεχθεί τη συγκεκριμένη συμφωνία, με τον ισχυρό της άνδρα, Μπάρακ Αμπράμοφ να παίρνει τον λόγο Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είχε απειλήσει δημοσίως ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, αν παραμείνει η αρχική τιμωρία, ενώ σε παρόμοιο πλαίσιο κινήθηκε και η νέα τοποθέτηση του.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να πω πρώτα από όλα ότι ο αποκλεισμός μας από το Κύπελλο, μας υποχρεώνει να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν από διαφορετική αφετηρία σε σχέση με τους αντιπάλους μας, κάτι που είναι άδικο. Αν οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρχουν παιχνίδια Κυπέλλου, και τη δυνατότητα να λάβουν μπόνους για την κατάκτηση της διοργάνωσης, θα είναι λιγότερο πρόθυμοι να έρθουν στην ομάδα μας. Φέτος μοιράσαμε περίπου 70.000 ευρώ σε μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Συμφώνησα απρόθυμα στην αφαίρεση βαθμών, λόγω του περιστατικού που συνέβη. Θέλω να τελειώνουμε. Δεν απειλώ, αλλά δεν θα δεχθώ την τιμωρία αποκλεισμού, το λέω εδώ και όχι στα ΜΜΕ. Αν είναι αυτή η τιμωρία, θα αποχωρήσω. Δεν το είπα στα ΜΜΕ, δεν ήταν δικά μου λόγια.

Δεν πρόκειται να βάλω από τη τσέπη μου πέντε εκατομμύρια ευρώ, όταν δεν θα έχω τη δυνατότητα να είμαι ανταγωνιστικός. Το λέω μέσα από την καρδιά μου, μετά το περιστατικό, σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα τον εισαγγελέα για να το τελειώνει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι οπαδοί της ομάδας μου με βρίζουν, γιατί είμαι έτοιμος να δεχθώ την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών.

Είμαι σίγουρος πως ο καθένας από σας, με το χέρι στη καρδιά, δεν θα έδιωχνε τη Μακάμπι Χάιφα από το Κύπελλο. Νομίζω ότι η τιμωρία αφαίρεσης βαθμών είναι αρκετή».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία