Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβλημα με τον Κούτσια στην προετοιμασία

Δημοφιλή

Σημαντικό καλοκαίρι είναι αυτό που εξελίσσεται για τον Γιώργο Κούτσια, όπως και η νέα σεζόν που έρχεται για να φανεί αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο φορ του Δικεφάλου που ψάχνει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, θα βρει μπροστά του ένα ακόμα «εμπόδιο» για την πλήρη ενσωμάτωσή του στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Κούτσιας έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα που θα του στερήσουν την ευκαιρία να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου στο Άπελντοορν.

Ο Έλληνας φορ θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Κ18 για ποδοσφαιρικό τουρνουά των Μεσογειακών Αγώνων 2022 που θα γίνουν στην Αλγερία από τις 25/6 μέχρι τις 6/7. Μαζί του θα είναι επίσης από την ομάδα του ΠΑΟΚ οι: Μοναστηρλής, Φίλων, Τασιούρας, Κώττας, Γεωργιάδης, Κουλούρης, Σμυρλή και Τσίκος. Α

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον α΄ όμιλο του τουρνουά με αντιπάλους την Τουρκία (26/06), την Ιταλία (28/06) και την Πορτογαλία (30/06). Στον β΄ όμιλο θα αγωνιστούν Ισπανία, Γαλλία, Μαρόκο και Αλγερία. Στην ημιτελική φάση θα συνεχίσουν οι δύο πρώτοι των ομίλων, οι οποίοι σε «χιαστί» παιχνίδια (πρώτοι με δεύτερους) και θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Κούτσιας θα χάσει αναγκαστικά μεγάλο μέρος της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, και ίσως ολόκληρο ανάλογα με το πόσο θα προχωρήσει στους Μεσογειακούς αγώνες η Εθνική.


Τελευταία νέα

Πιο κοντά στην επιστροφή ο Έκονγκ (pic)

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει σταθερά...

Στην ίδια κατηγορία