Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με εννέα παίκτες στους Μεσογειακούς Αγώνες

Δημοφιλή

Με εννιά ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην αποστολή της θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα Νέων Κ19 στο Οράν της Αλγερίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν από τις 23 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου του 2022.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μοναστηρλή, Γιώργο Κούτσια, Ελευθέριο Τασιούρα, Γιώργο Κουλούρη, Λάμπρο Σμυρλή, Ζήση Τσίκο, Χαράλαμπο Γεωργιάδη, Δημήτρη Κωττά και Μάριο-Ταξιάρχη Φίλων.

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον α΄ όμιλο του τουρνουά με αντιπάλους την Τουρκία (26/06), την Ιταλία (28/06) και την Πορτογαλία (30/06). Στον β΄ όμιλο θα αγωνιστούν Ισπανία, Γαλλία, Μαρόκο και Αλγερία. Στην ημιτελική φάση θα συνεχίσουν οι δύο πρώτοι των ομίλων, οι οποίοι σε “χιαστί” παιχνίδια (πρώτοι με δεύτερους) θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό.

O Κούτσιας θα χάσει αναγκαστικά μέρος της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ανάλογα με το πόσο θα προχωρήσει στους Μεσογειακούς αγώνες η Εθνική.


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία