Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρόβλημα με Ράιλι

Δημοφιλή

Εκτός προπονήσεων ως το τέλος της εβδομάδας θα μείνει ο Τζάλει Ράιλι, καθώς ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι.

Ο γκαρντ του Δικεφάλου υποβλήθηκε την Τρίτη (08/11) σε εξετάσεις, στις οποίες διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Να σημειωθεί πως ο Αμερικάνος απέφυγε τα χειρότερα και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, βοήθησε προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Ο Ράιλι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή από τον γιατρό της ομάδας χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ  ξεκινούν και πάλι το πρωί της Τετάρτης (9/11), χωρίς τους διεθνείς Χρήστο Σαλούστρο και Γιάνικ Φράνκε.

Οι δύο αθλητές μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Ολλανδίας αντίστοιχα, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 20/11 στις 15:45.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία