Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025

Πρόβλημα και με Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Γιάσμιν Κούρτιτς να ακολουθούν, μεταξύ άλλων, για ακόμα μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε την Τρίτη (8/11) και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν τη “μάχη” κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια, παίκτες και τεχνικό επιτελείο καταστρώνουν τα σχέδια τους για το τρίποντο.

Η προπόνηση της Τρίτης (08.11) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε υψηλή ένταση και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι Γιάσμιν Κούρτιτς, Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έτρεξαν στο γήπεδο και συνέχισαν με πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν θεραπεία και δουλειά στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (09.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα».




Τελευταία νέα

Η άτυπη «μάχη» Κωνσταντέλια-Ζίβκοβιτς

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δίνουν την δική τους άτυπη μάχη μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, για...

Στην ίδια κατηγορία