Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Τζουλάκη!

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αποχή του Νικόλαου Τζουλάκη από την υπόθεση της νέας… σκευωρίας, στην οποία επιχειρεί να εμπλέξει η ΕΕΑ τον ΠΑΟΚ, βάζοντας στο στόχαστρο τον Δικέφαλο και την οικογένεια Σαββίδη.

Η συνεδρίαση διακόπηκε για να βγει απόφαση μετά το αίτημα του Δικεφάλου και μετά το, μεγάλο, διάλλειμα ο Τζουλάκης αποφάσισε πως τελικά θα απέχει, όπως δήλωσε για λόγους ευθιξίας και διαφωνόντας ρητώς με τα όσα του καταλόγισε ο ΠΑΟΚ, τελικά θα απέχει.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι πριν τη διακοπή ο ίδιος είχε δηλώσει πως «για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορεί να απέχει». Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Επιτροπή αλλά και ο κουμπάρος του Αυγενάκη ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση, για να αλλάξει απόφαση μέσα σε μόλις μισή ώρα ο πρόεδρος της. Η υπόθεση μετά τη συγκεκριμένη απόφαση πήρε αναβολή για τις 9 Δεκεμβρίου, στις 14:00, όπου θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής του Τζουλάκη.


Τελευταία νέα

Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο θυμήθηκαν τα παλιά (pic)

Ο Λίνο Άλβες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα, έφερε και γούρι στον ΠΑΟΚ, αφού παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση...

Στην ίδια κατηγορία