Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώτη νίκη με ανατροπή

Δημοφιλή

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας της Λαμίας με 2-1 στην άδεια Τούμπα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν, που ο Δικέφαλος ανέτρεψε τη σε βάρος του κατάσταση, μια και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Αραμπούλι, όμως η ομάδα του Λουτσέσκου είχε τις απαντήσεις με τα γκολ των Λύρατζη και Κούρτιτς.

Μόλις στο 7’, μετά από φάουλ στον Τσιγγάρα στο κέντρο, η Λαμία έβγαλε αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Αραμπούλι που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 18΄ ο Αουγκούστο κράτησε την μπάλα μέσα στην περιοχή, στην φάση μπήκε ο Λύρατζης που με σουτ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή του σκορ στο 31’, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Μουργκ βρήκε στην συμβολή των δοκαριών.

Στο 64΄ ο Μπίσεσβαρ έστρωσε στον Κούρτιτς, και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στις καθυστερήσεις ο Τσούκαλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς (82΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (75΄ Σφιντέρσκι), Μουργκ (62΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς. Ακπομ (82΄ Εσίτι).

Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (86΄ Τσούκαλος), Γκέντσογλου (70΄ Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (79΄ Μανουσάκης), Νούνιες (70΄ Τάιρον), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία