Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρωτάθλημα οπερέτα

Δημοφιλή

Η αγωνιστική περίοδος 2022-2023 και το πρωτάθλημα εξελίσσεται μέσα σε πλαίσια ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού, τα οποία όμως όσο περνούν οι εβδομάδες επηρεάζονται όλο και περισσότερο από τις διαιτητικές αποφάσεις. Μετά και τα γεγονότα της Τρίπολης το πρωτάθλημα Ελλάδας αρχίζει και θυμίζει όλο και πιο έντονα μία κακή οπερέτα που δυστυχώς οδεύει ολοταχώς σε ένα μεγάλο δράμα, σαν και εκείνα που βιώναμε προ του 2016, τότε που όλα ήταν απολύτως ελεγχόμενα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικήσει τους υψηλότερους στόχους, παρολ’ αυτά είναι και πάλι- και φέτος το μεγάλο θύμα των διαιτητικών λαθών! Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα από Έλληνες και ξένους διαιτητές κατά του ΠΑΟΚ, σα να υπάρχει ένα μόνιμο σχέδιο στοχοποίησής του! Πράγματα και καταστάσεις που ανάγκασαν πρόσφατα την ΕΠΟ να παραδεχθεί ότι υπάρχει αλλοίωση αγώνα και φυσικά αλλοίωση πρωταθλήματος.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε για το όργιο της Τρίπολης και τη φάση που δεν εξετάστηκε ζητώντας την άμεση τιμωρία και διαγραφή των διαιτητών που είχαν την ευθύνη. Για πρώτη φορά ελληνική ΚΕΔ αναγκάστηκε να παραδεχθεί το μεγάλο λάθος που κανείς δεν είδε τη σωστή στιγμή και φυσικά αναγκάστηκε να αποσύρει επ’ αόριστον τους τρεις πρωταγωνιστές, σε απόφαση που δικαιώνει ηθικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους βαθμούς όμως να έχουν χαθεί σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Τι θα γίνει όμως από εδώ και πέρα; Πώς ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί και μέσα στο γήπεδο, πώς θα πάρει πίσω τους χαμένους βαθμούς που ολοένα και αυξάνονται;

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Μέσα σε όλα έχουμε και την προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας! Το χειρότερο γεγονός όλων, κατάσταση που πλέον αρχίζει και παίρνει ύποπτες διαστάσεις! Το γεγονός ότι κανείς την ώρα του αγώνα δεν αντιλήφθηκε το οφσάιντ της Τρίπολης δεν μπορεί να βαραίνει τους πολλούς. Ο ένας φταίει, ο ένας που δεν έδειξε ποτέ την κατάλληλη εικόνα. Πώς είναι δυνατόν να αποφασίστηκε η μη παρουσίαση του πλαϊνού πλάνου; Ποιος αποφάσισε να δείξει μόνο την υποψία φάουλ στον Ίνγκασον (και μάλιστα από μια κάμερα που δεν αποσαφήνιζε την κατάσταση και όχι από την κάμερα στη γραμμή του άουτ που θα έλυνε κάθε απορία) και όχι το οφσάιντ; Ποιος από το τηλεοπτικό κανάλι της NOVA αποφάσισε να αποκρυφτεί η στιγμή του οφσάιντ από τα highlights; Και πώς η NOVA τολμάει να αναφέρει ότι τα πλάνα της ήταν στη διάθεση του VAR, αλλά ΟΧΙ στη διάθεση του κοινού;

Εκείνοι που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αρχίζουν να κατακρεουργούν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, έχουν αυξηθεί επικίνδυνα! Πόσοι ακόμη θα αλλοιώνουν το πρωτάθλημα που πλέον δεν έχει και επίσημα τη σωστή βαθμολογία;

ΤΖΗΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!

Στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ξανά ο Τρεϊμάνις και ένας περίεργος VAR ονόματι Πινέιρο! Έκαναν όργια με το πέναλτι στον Ολιβέιρα, η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία τους και τελικά οι συγκεκριμένοι δεν ήρθαν ξανά!

Στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός εμφανίστηκε ο Διαμαντόπουλος, ανακάλυψε ένα πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ και παρά το ότι ο VAR του απέδειξε ότι δεν υπάρχει επαφή, αυτός επέμεινε -προκαλώντας πολλές απορίες- και προσπάθησε να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Από τότε δεν έχει ξαναπαίξει! Οι τιμωρίες μετά τις αδικίες κατά του ΠΑΟΚ συνεχίζονται όμως σε ένα σερί που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Στην Τρίπολη και στο τελευταίο λεπτό μπήκε ένα γκολ του Αστέρα το οποίο αποκλείεται να ελέγχθηκε για τις τρεις πιθανές παραβάσεις που υπήρχαν. Ο βοηθός Σινιωράκης, ο VAR Τζήλος και ο βοηθός του Καλαμπόκης δεν έλεγξαν τίποτα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ο διαιτητής σφύριξε 15 δευτερόλεπτα μετά το 2-2. Και όμως ο Τζήλος και ο βοηθός του επικαλέστηκαν ότι έκριναν τη φάση!

Ό, τι και αν έγινε μένουν και πάλι εκτός, όπως και όλοι οι άλλοι! Πόσοι ακόμη θα τιμωρηθούν για λάθος του ΠΑΟΚ που αλλοιώνει το πρωτάθλημα;

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΚ

Την περίοδο που ο ΠΑΟΚ υποφέρει κάθε αγωνιστική από τα απίστευτα λάθη των διαιτητών εναντίον του, οι άλλοι τρεις διεκδικητές των υψηλών θέσεων απολαμβάνουν τα δώρα που τους δίνουν σφυρίγματα διαφόρων διαιτητών. Μέσα σε όλα και οι αβάντες για αγώνες που γίνεται προσπάθεια να κριθούν στα χαρτιά! Οι πρωταγωνιστές είναι γνωστοί! Χρόνια τώρα…

Ο Ολυμπιακός που είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, ο πιο προβληματικός, είναι και εκείνος που όπως είναι γνωστό επιδιώκει να επιβάλει και την μεγαλύτερη τοξικότητα έχοντας ως στόχο την παρέμβαση στην ΕΠΟ και τον διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Και όμως με τις τακτικές της και αυτή η ομάδα καταφέρνει να παίρνει σκανδαλώδη σφυρίγματα. Το δώρο του Καραντώνη στην Τρίπολη, το πέναλτι που δεν δόθηκε μέσω VAR υπέρ του ΠΑΟΚ και του Ολιβέιρα στο Καραϊσκάκη, μαζί και με το γκολ του Άρη που ακυρώθηκε χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί, μαρτυρούν και αποδεικνύουν την αβάντα υπέρ τους.

Ο Παναθηναϊκός σε όλο τον πρώτο γύρο, πήρε όσα αμφισβητούμενα σφυρίγματα δεν είχε πάρει τα περασμένα χρόνια. Πολλά! Μικρά και μεγάλα. Σφυρίγματα και πέναλτι που χάρισαν βαθμούς. Και ήταν όλα υπέρ του. Εντός και εκτός έδρας! Πολλοί βαθμοί!

Από την άλλη η ΑΕΚ είναι μία κατηγορία μόνη της. Ομάδα που παίζει στο όριο του φάουλ, με παίκτες ατιμώρητους  ό τι και αν κάνουν, ένα σύνολο που έχει ειδική μεταχείριση από τους Έλληνες διαιτητές, που την σπρώχνουν στα περισσότερα παιχνίδια (Ιωνικός – ΑΕΚ, ΑΕΚ – Ατρόμητος, ανύπαρκτο πέναλτι στο ΑΕΚ – ΟΦΗ, μέχρι και ανύπαρκτο πέναλτι με το ΑΕΚ – Λεβαδειακός να έχει κριθεί!). Και βέβαια, μία ομάδα που φθάνει στο σημείο να επιδιώκει με μανία να κερδίσει στα χαρτιά και όχι στο γήπεδο, όπως και το 2018.

Η ιστορία του Περιστερίου και όλα τα κωμικοτραγικά για να μην διεξαχθεί το παιχνίδι, έχει αφήσει απόλυτα εκτεθειμένη την κιτρινόμαυρη ομάδα, που συνεχίζει να αγαπάει –εδώ και χρόνια- όλα τα χαρτιά!


Τελευταία νέα

Επέστρεψε Τούμπα ο Λίνο (pic)

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία