Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόστιμο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Χρηματικό πρόστιμο 1.400 ευρώ επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας την προηγούμενη Κυριακή (20/11).

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη πέτυχαν μια σπουδαία νίκη στο «Παλατάκι», πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Πάτρας. Αρκετοί φίλοι του Δικεφάλου έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση της ομάδας τους, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι. Ωστόσο, μερικά από τα συνθήματα των οπαδών δεν έμειναν απαρατήρητα και έγιναν λόγος για την επιβολή προστίμου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αθλητικός δικαστής:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ)

α) η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις και

β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 20-11-2022».


Τελευταία νέα

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι της Τούμπας

Δύο ημέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού με 3-0, οι παίκτες της ΑΕΚ δουλεύουν στα Σπάτα...

Στην ίδια κατηγορία