Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προπόνηση με μια επιστροφή

Δημοφιλή

Μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άμεσα την προετοιμασία του, για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκο στην Λεοφώρο.

Ο Τάισον Φρέντα προπονήθηκε κανονικά και αυτό που απομένει είναι η απόφαση της έφεσης, που θα κρίνει εάν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι. Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ από την άλλη, ακολουθήσε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Παρακάτω η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ένα κακό βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή για τον Δικέφαλο. Ένα βράδυ που πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω, να βγάλει αντίδραση και την Τετάρτη να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (20.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιωάννα Χαραλάμπους: «Αν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά»

Οι καθημερινές προσπάθειες των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στο Σπίτι των ακαδημιών, δεν εξαντλούνται στις προπονήσεις, αφού...

Στην ίδια κατηγορία