Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προπόνηση και ταξίδι για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώνεται σήμερα (26/12) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για το επικείμενο (27/12) παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει μια σημαντική πρόκριση στα Play in του Basketball Champions League, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Ντιζόν με 69-74, ωστόσο αποκόμισε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια του ματς.

Νοκ άουτ τέθηκε ο Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος έχει διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Αμερικανός σέντερ ακολουθεί θεραπείες για να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους. Θεραπείες ακολουθεί και ο Γιώργος Καμπερίδης, καθώς έχει θλάση στους προσαγωγούς. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί σε λίγες ημέρες.

Πέρα από το ιατρικό δελτίο, που περιέχει δύο ονόματα, υπάρχει και η απουσία του Νίκου Τσιακμά στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο νεαρός γκαρντ του Δικεφάλου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τον Τζορτζ Πάπας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 11 Δεκεμβρίου.

Έτσι, λοιπόν, οι επιλογές είναι λίγες και περιορισμένες για τον Άρη Λυκογιάννη, που καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας σημαντικές απουσίες στο ρόστερ. Για τις προπονήσεις επιστρατεύτηκαν οι νεαροί Κωνσταντινίδης και Καλλιοντζής, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για την αναμέτρηση με την Ένωση,


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία