Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Προπόνηση και έφυγε για Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την τελευταία του προπόνηση στη Θεσσαλονίκη θα κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ mateco, καθώς το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα λάβει χώρα το παιχνίδι του κόντρα στο Λαύριο για την 4η αγωνιστική της Basket League. Ο Δικέφαλος έχει βρει τα πατήματά του, μετά τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις, μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η πιο πρόσφατη νίκη, αυτή απέναντι στο Περιστέρι, ήταν η πρώτη εντός έδρας για τη σεζόν 2023-2024.

Πλέον, η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει μπροστά της δύο απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια και στόχος είναι φυσικά να διατηρηθεί το αήττητο σερί. Οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνιστούν αύριο (29/10, 20:15) κόντρα στο Λαύριο, ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή θα παραμείνει στην Αθήνα, από όπου και θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Πορτογαλία ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του BCL.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Έλβαρ Φρίντρικσον συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής (27/10) προπόνησης, κάνοντας προσπάθεια για να αγωνιστεί στο επερχόμενο παιχνίδι με το Λαύριο. Αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθημερινά. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Παλατάκι κι έπειτα θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την πρωτεύουσα.


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία