Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Προλαβαίνει τον τελικό ο Μπενζεμά;

Δημοφιλή

Δεν θεωρείται απίθανο να επιστρέψει ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σταρ της Εθνικής Γαλλίας τραυματίστηκε πριν την έναρξη του Μουντιάλ και έχασε όλη τη διοργάνωση, ωστόσο είναι πιθανό να αγωνιστεί στον τελικό.

Για την επιστροφή του Μπενζεμά ρωτήθηκε ο προπονητής των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάμπ, με τον Γάλλο τεχνικό να μην απαντάει και να φουντώνουν οι φήμες περί επιστροφής του Μπενζεμά στην Εθνική. Ο Μπενζεμά είχε τραυματιστεί πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε αποχωρήσει από την αποστολή και ο Ντεσάμπ δεν τον αντικατέστησε, κάτι που σημαίνει πως αν είναι υγιής μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό!

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε, μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Μαρόκου και η απάντηση που δεν έδωσε αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Προτιμώ να πάμε στην επόμενη ερώτηση» είπε ο Ντεσάμπ. Ο Μπενζεμά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είχε αρχίσει προπονήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που του δίνει την άδεια να ταξιδέψει ξανά στο Κατάρ για να είναι και αυτός παρών στο μεγάλο ραντεβού!


Τελευταία νέα

Διονύσης Χασιώτης: «Οσα έζησα στα 7,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Με 200 συμμετοχές στο ενεργητικό του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Διονύσης Χασιώτης έχει ασφαλώς πολλά να θυμηθεί...

Στην ίδια κατηγορία