Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προκρίθηκε και περιμένει ο Πανσερραϊκός

Δημοφιλή

Στο 1-1 έμειναν Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης, στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των 16 του Κύπελλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έπρεπε να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Τρίπολη, με του Αρκάδες να βρίσκουν γκολ στο 16′. Ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μάντζης με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι βρήκε στόχο για το 0-1.

Στο 24΄ο Αστέρας λίγο έλειψε να ζευγαρώσει τα τέρματά του με σουτ στην κίνηση από τον Σουρλή που έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άλεξιτς πέρασε ως αλλαγή στο ματς και δέκα λεπτά αργότερα (56΄) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Λίγο μετά, η ομάδα της Τρίπολης έχασε διπλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ που θα την έβαζε εκ νέου στο…κυνήγι της πρόκρισης.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στο 66′, όταν ο Ντιαρά είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα στον Πεταυράκη.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα των Σερρών να χαμογελά, αφού με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Βόλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία