Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρόκριση με καρδιοχτύπι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε στη ρεβάνς με την ΑΕΛ, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, νικώντας τη θεσσαλική ομάδα με 3-1. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Ακπομ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ μετά την είσοδό του στο παιχνίδι στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23’. Ο Ζίβκοβιτς έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Γκοτζαμανίδης έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.

Τα δεδομένα άλλαξαν αναπάντεχα στο 60’ καθώς η ΑΕΛ, κόντρα στην ροή του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει. Μια κάκιστη έξοδος του Ζίβκοβιτς έδωσε το δικαίωμα στον Όγκμποε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά κάνοντας το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ.

O Aκπομ (είχε περάσει αλλαγή στο 77΄) πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δύο γκολ, στο 82΄ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έβγαλε την ομάδα του από τη δύσκολη θέση. Ο σκόρερ, που είχε χρεωθεί νωρίτερα με κάρτα, αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη για τον πανηγυρισμό του, με αποτέλεσμα ν’ αποβληθεί και να χάσει το επόμενο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (Σίντκλεϊ 84’), Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Σβαμπ (Κούρτιτς 67’), Τσιγγάρας (Άκπομ 77’), Αουγκούστο, Αντρίγια, Μουργκ (Μπίσεσβαρ 67’), Σφιντέρσκι.

Λάρισα: Σουλούκος, Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης (Ταχάρ 86’), Θεολόγου, Ομάρ, Κολομπίνο, Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς (Ακούνια 46’), Μπαντιμπαγκά (Κούστα 90′), Γλυνός (Μαυριάς 86’), Όγκμποε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία