Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προετοιμασία… νούμερο δύο για Τζίμα

Δημοφιλή

Επέστρεψε ξανά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναγιώτης Τζίμας, ο οποίος ανακοινώθηκε και επισήμως χθες (22/7). Ο Τζίμας ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ, όντας στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Μάλιστα, ο 22χρονος αγωνίστηκε σε τρεις φιλικές αναμετρήσεις του Δικεφάλου, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να του δίνει χρόνο συμμετοχής και ως δεξί μπακ, αλλά και ως εξτρέμ. Έτσι, λοιπόν, ο Τζίμας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από άποψη ετοιμότητας, ωστόσο θα πρέπει να συμμετέχει και σε δεύτερη προετοιμασία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κι έτσι ξεκινάει αυτές τις ημέρες την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας της Super League τον επόμενο μήνα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τους Γιαννιώτες ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή (21/7), με την αποστολή να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πολωνία. Ο Τζίμας αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με το υπόλοιπο ρόστερ στην Πολωνία, ώστε να δηλώσει «παρών» στα επικείμενα φιλικά παιχνίδια. Αύριο, 24 Ιουλίου, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει την πρώτη του φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ισραηλινή Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ.


Τελευταία νέα

Παιχνίδια κυκλοφορίας και οδηγίες από Λουτσέσκου (video)

Την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές και το...

Στην ίδια κατηγορία