Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προειδοποίηση από Μπριζ: «Προσέξτε στη Θεσσαλονίκη»

Δημοφιλή

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων της για τη ρεβάνς της Πέμπτης (18.04) με την Κλαμπ Μπριζ, με τη σειρά του το βελγικό κλαμπ εξέδωσε ανακοίνωση για τους 1.000 εκδρομείς που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη μαζί με την αποστολή των Βέλγων, προειδοποιώντας πως «μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, ο σύλλογος καλεί τους οπαδούς του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα».

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνει η Κλαμπ Μπριζ σε ανακοίνωσή της: Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα παίξει το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη εναντίον του ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 υποστηρικτές της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι για να υποστηρίξουν το κλαμπ σε έναν ιστορικό ημιτελικό. Ο σύλλογος καλεί τους φιλάθλους του να είναι προσεκτικοί.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, ο σύλλογος καλεί τους οπαδούς του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Δεν συνιστούμε να φοράτε τα χρώματα της ομάδας έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να μείνετε σε μια ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες μας επί τόπου και των τοπικών αρχών. Την Τρίτη το πρωί, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να ελέγξουν την τελευταία κατάσταση και να εγγυηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο την ασφάλεια των φιλάθλων μας στο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εξι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στην εθνική προπαίδων

Είκοσι δύο παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική Προπαίδων (κάτω των 16 ετών) από τον κ. Άγγελο Χατζόπουλο για τη συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία