Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα με ήττα στην Αθήνα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου τις Εσπερίδες Καλλιθέας, γνωρίζοντας την ήττα με 69-66. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Ουόκερ, Τζόουνς, Μυλωνάκη και Ράις.

Δυναμικά ξεκίνησε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, θέλοντας να ανοίξει τον ρυθμό με γρήγορο μπάσκετ, 0-5. Το παιχνίδι στη συνέχεια ισορρόπησε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα πέντε πόντων, 12-17. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε στο 21-23.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εκείνο το οποίο… πλήγωσε τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος αν και αμυντικά έλεγξε το παιχνίδι, επιθετικά πραγματοποίησε την χειρότερη περίοδο του. Οι γηπεδούχες με 9-0 πήραν το προβάδισμα, 30-23, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε στο καλάθι, 34-32. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 38-32.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος έλεγξε τον ρυθμό, επιστρέφοντας σταδιακά στο σκορ, έχοντας σε καλή μέρα επιθετικά τις Ουόκερ και Τζόουνς. Με βόλη της Λιούις οι Εσπερίδες πήραν διψήφια διαφορά, 57-44, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με αντεπίθεση διαρκείας έκανε 0-9 σερί, μειώνοντας την διαφορά στους τέσσερις, 57-53, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο δεκάλεπτο.

Στη λεπτή γραμμή του «ντέρμπι» κινήθηκε και το τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Δικέφαλο να ξεκινάει με τρίποντο της Τζόουνς, το οποίο έφερε την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της, 57-56. Με το σκορ στο 59-56, υπήρξε μία ακατανόητη τεχνική ποινή στην Ουόκερ, η οποία άλλαξε εντελώς το μομέντουμ του αγώνα, το οποίο έως εκείνο το σημείο έδειχνε ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Οι Εσπερίδες εκμεταλλεύτηκαν το σφύριγμα αυτό και πετυχαίνοντας τέσσερις πόντους (βολή και τρίποντο από την επαναφορά), πήραν σημαντική διαφορά σε κομβικό σημείο, 63-56. Ο Δικέφαλος δεν το έβαλε κάτω και διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε με το τελικό σκορ να είναι 69-66.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, εντός έδρας, κόντρα στη Νίκη Λευκάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 17-9, 19-21, 12-13

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Αγγελίδης): Ουόκερ 16(1), Κιλαζίδου 4, Κιολεόγλου 8(2), Ράις 9, Τόλη, Κουμαντσιώτου, Ζορμπαλά, Μυλωνάκη 8(2), Μιχαηλίδου, Κουκουναρίδου, Τζόουνς 21(2).


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία