Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Πρέλεβιτς: «Ολοκληρωμένος παίκτης ο Χαντς»

Δημοφιλή

Το 25ο All Star Game διεξάγεται αυτή την ώρα, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να είναι καλεσμένος στην γιορτή του μπάσκετ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για τη διοργάνωση, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ.

«Πρέπει να υπάρχει το All Star Game, γιατί το μπάσκετ ενώνει», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τον σύγχρονο μπάσκετ, αλλά και τον γκαρντ του Δικεφάλου, Τζέιλεν Χαντς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τρίποντο στο σύγχρονο μπάσκετ:

«Ξεκίνησε από τους Golden State και τον Κάρι αυτό. Οι προπονητές βλέπουν πως παίζουν και προσπαθούν να χτίσουν σε αυτό. Το μπάσκετ έχει πάει στη δύναμη.

Το ενδιάμεσο σουτ πιστεύω θα ξαναμπεί στο παιχνίδι, γιατί είναι το πιο δύσκολο σε μαρκάρισμα. Θα επανέλθει ξανά. Περνάμε μια φάση με περιφερειακό σουτ τώρα».

Για το ελληνικό μπάσκετ και το σουτ:

«Το σουτ δεν είναι ταλέντο, είναι επανάληψη. Κάθομαι κάθε μέρα και κάνω 1000 σουτ και δουλεύω. Είναι επαφή με το καλάθι, φτιάχνεις αυτοπεποίθηση με το σουτ. Οι νέοι πρέπει να μπουν σε διαδικασία προπόνησης και τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα».

Για τον Τζέιλεν Χαντς:

«Ο Χαντς είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, που πιστεύω ότι θα φτάσει σε επίπεδο Ευρωλίγκας σύντομα».

Για το ρόλο των βετεράνων στον αθλητισμό:

«Οι γνώσεις που αποκτάς στον αθλητισμό είναι εμπειρικές. Οι νέοι πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, να μην τα παρατάνε εύκολα. Οι βετεράνοι μπορούν να μάθουν στους νέους να επιμένουν στους στόχους τους. Ο ρόλος του αθλητισμού δεν είναι ο πρωταθλητισμός. Όποιος το έχει μέσα του να γίνει πρωταθλητής, θα γίνει».

Για τις επιλογές του στο διαγωνισμό τριπόντων:

«Επειδή είμαι από τη Θεσσαλονίκη, θα επιλέξω τον Τολιόπουλο και τον Φράνκε για να φτάσουν στον τελικό των τριπόντων. Επιλέγω συναισθηματικά».


Τελευταία νέα

Ένας Πόρτερ δεν φέρνει την άνοιξη

Μετά από 19 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, ο ΠΑΟΚ mateco επέστρεψε σε δράση, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο Game 1 της...

Στην ίδια κατηγορία