Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πώς να ξεχαστεί η… οβίδα του αρχηγού; (video)

Δημοφιλή

Ήταν ένα ιστορικό γκολ. Ήταν ένα πολύ-πολύ σημαντικό γκολ, με φόντο τη συνέχεια, σε μία φοβερή χρονιά για τον ΠΑΟΚ, γεμάτη με τεράστιες συγκινήσεις. 16 Μαρτίου 2019. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στο Αγρίνιο, για ένα απαιτητικό παιχνίδι, θέλοντας να πάρει το τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ είδε το αήττητό του να κινδυνεύει με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαΐροβιτς, αλλά εκεί, στο πιο κρίσιμο σημείο, μίλησε η ποιότητα και η καρδιά του μεγάλου αρχηγού του, του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος κέρδισε την μπάλα μετά από ένα διώξιμο στην άμυνα του Παναιτωλικού και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, ζύγισε το πόδι του, είδε την εστία του Γιαννακόπουλου κι έστειλε την μπάλα… συστημένη στο αριστερό πλαϊνό δίχτυ του Έλληνα τερματοφύλακα, για να ισοφαρίσει με τον πιο μαγικό τρόπο. Σούταρε από το… σπίτι του κι ακολούθησε μία τεράστια «έκρηξη».

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μάτος με κεφαλιά «σφράγισε» την ανατροπή, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει άλλο ένα τρίποντο, συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία τότε, με φόντο το αήττητο νταμπλ.

Θυμηθείτε το μαγικό γκολ του αρχηγού και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Τελευταία νέα

Ράσφορντ: «Δεν πάει άλλο και αυτή η κατάσταση» (pic)

Ξέσπασε ο Μάρκους Ράσφορντ με αφορμή όσα ακούγονται, λέγονται, γράφονται για τον ίδιο. Φουντώνει η κριτική στο Μάντσεστερ για...

Στην ίδια κατηγορία