Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πώς έχουν οι υποθέσεις Μάρκος Αντόνιο και Ρεϊνιέρ

Δημοφιλή

Εκτός του Μεϊτέ, ο ΠΑΟΚ κινείται για να αποκτήσει και έναν δεύτερο χαφ, για να συνθέσει μια δυνατή τριάδα, μαζί με τον Οζντόεφ, συν τους Σβαμπ και Τσιγγάρα.

Πρώτος στόχος είναι ο Μάρκος Αντόνιο της Λάτσιο, με τις διαπραγματεύσεις και τους Ρωμαίους να είναι σκληρές. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον 23χρονο Βραζιλιάνο, και αναμένεται η οριστική κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την ομάδα του, καθώς άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι από την περασμένη Τετάρτη στη Ρώμη.

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε να πληρώσει ένα ενοίκιο 200.000 ευρώ στη Λάτσιο και η συζήτηση πήγε γύρω από την ρήτρα αγοράς, που συμφωνήθηκε στα 5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πείσει τη Λάτσιο να δεχτεί να είναι η ρήτρα προαιρετική και όχι υποχρεωτική, ώστε να κλείσει το deal.

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΪΝΙΕΡ

Ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει δύο παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, τον έναν που θα έπαιρνε ούτως ή άλλων και τον δεύτερο ως αντικαταστάτη του Νάρεϊ.

Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο 21χρονος Βραζιλιάνος Ρεϊνιέρ (φωτ.) της Ρεάλ, η οποία τον αγόρασε 30 εκατομμύρια πριν 3 χρόνια από την Φλαμένγκο. Ο Ρεϊνιέρ δεν κατάφερε να παίξει στη Ρεάλ, οι δανεισμοί του στην Ντόρτμουντ και στη Χιρόνα δεν τον βοήθησαν και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Ρεάλ δέχεται να τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, καλύπτοντας μάλιστα τα δύο από τα τρία εκατομμύρια ευρώ του συμβολαίου του, με τον Δικέφαλο να καλείται να καλύψει το ένα εκατομμύριο.

Στην Τούμπα πιστεύουν ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι μια εξαιρετική περίπτωση, καθώς ο Ρεϊνιέρ μπορεί να παίξει τόσο ως “δεκάρι”, όσο και στα άκρα της επίθεσης και η ποιότητά του δεν αμφισβητείται. Ο παίκτης αρχικά δεν ήταν θετικός να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο μιλώντας με Βραζιλιάνο που παίζει στην Ελλάδα, φαίνεται να άλλαξε άποψη!


Τελευταία νέα

Kαρυπίδης: «Καλύτερο και από το 2019!»

Εχοντας στο πλευρό του τις δύο του κόρες που ήταν και αυτές πανευτυχείς για τη μεγάλη επιτυχία του Δικεφάλου,...

Στην ίδια κατηγορία