Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πόρτερ: «Θα ευγνωμονώ πάντα τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που μου έδωσε»

Δημοφιλή

Την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ έκανε ο Κέβιν Πόρτερ στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

«Αισθάνομαι καλά. Ο λόγος που ήρθα είναι για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και σε μένα» τόνισε στις δηλώσεις του, και συνέχισε: «Στο πρώτο μου παιχνίδι δυσκολεύτηκα. Οι κανόνες κι όλα είναι διαφορετικά εδώ σε σχέση με το μπάσκετ. Υπήρχαν οι κανόνες που έπρεπε να μάθω. Όσο περνούσαν οι μέρες και οι προπονήσεις, η κατάσταση βελτιώθηκε. Δεν έχω σημαντικό θέμα με την προσαρμογή μου. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΠΑΟΚ. Θα ευγνωμονώ πάντα τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που μου έδωσε».

Για το γεγονός ότι στην Ευρώπη το μπάσκετ κρατά 40 λεπτά: «Αισθάνομαι καλά. Ήθελα να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση. Είναι διαφορετικός ο χρόνος, εδώ το μπάσκετ κρατά 40 λεπτά. Μπόρεσα να τα καταφέρω και νομίζω ότι έδωσα αρκετά πράγματα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα σε ό,τι χρειαστεί».

Για το αν έκανε τελικά triple-double: «Μου είπαν ότι έπρεπε να πάρω ένα ριμπάουντ και να δώσω μία ακόμη ασίστ για να κάνω triple double. Πάντα όταν χρειάζεται το τελευταίο για να πετύχεις κάτι, είναι δύσκολο. Είχα την εντύπωση ότι την πάσα που έδωσα στον Τάουνς θα μετρούσε για ασίστ. Στην Αμερική θα μετρούσε, αλλά θέλω να έχω την ευκαιρία να το πετύχω στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν τον έχει δυσκολέψει κάτι στη Θεσσαλονίκη είτε αγωνιστική είτε εξωαγωνιστικά: «Το πιο δύσκολο είναι να παραγγέλνεις φαγητό εδώ. Είναι δύσκολο να επικοινωνείς με ανθρώπους, όταν δεν μιλούν αγγλικά. Με ευχαριστεί ο τρόπος που με υποδέχθηκε η  ομάδα και η πόλη. Αισθάνομαι ωραία εδώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία