Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Nεραντζάκης: «Ο,τι ζητάμε από τον Πόρτερ, το κάνει στο 100%»

Δημοφιλή

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με την Καρδίτσα, ο Στάθης Νεραντζάκης στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Πόρτερ.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Ήταν πολύ αποφασιστική σε όλες τις κατοχές, σ΄ αυτό που ζητάμε από την πρώτη μέρα που έχουμε αναλάβει. Το παρουσιάσαμε σχεδόν σε όλες τις κατοχές σήμερα. Το χαρακτηριστικό είναι ο αριθμός των ριμπάουντ που μαζέψαμε. Δείχνει τη διάθεση που είχε η ομάδα να παλέψει για κάθε μπάλα. Μετά από πολύ καιρό, καταφέραμε να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο και του δώσαμε χαρά. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, μας έδωσε τρομερή ώθηση για να βγάλουμε αυτήν την αυτοπεποίθηση. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, παρόλο που τους έχουμε δώσει αρκετές πίκρες φέτος» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το πως ζει ο ίδιος στην καθημερινότητα τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, απάντησε… «Το εντυπωσιακά θετικό είναι η κοινωνικότητά του. Είναι ένα παιδί χαμογελαστό, όχι μόνο μέσα στο παρκέ. Oταν μια ομάδα έχει πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα, αυτό μας έχει δώσει έξτρα ώθηση, πέρα από την παρουσία που έχει στο παρκέ. Η θετική του ενέργεια μας βοηθάει πολύ».

Όσο για τη συμμετοχή του Αμερικανού σήμερα για σχεδόν 40 λεπτά, είπε… «Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει την ποιότητά του, είναι ότι είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής και η ομάδα. Είναι ένας κυριαρχικός παίκτης και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ό,τι του ζητάμε θα το κάνει στο 100%. Η ποιότητά του, προδιαθέτει να είναι στο παρκέ σχεδόν 40 λεπτά. Όσο είναι φρέσκος και με την ίδια ενέργεια θα είναι στο παρκέ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία