Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πολλές οι… λακκούβες στο δρόμο του ΠΑΟΚ μέχρι τα πλέι οφ

Δημοφιλή

Μετρά 16 νίκες στα τελευταία 17 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση σε όλη την Ευρώπη φέτος με 98 γκολ. Εκτός από τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, έχει και την κορυφαία αμυντική επίδοση. Κι όμως, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνο στο +2 από την δεύτερη θέση. Μπορεί να βρίσκεται μόνος στο ρετιρέ, αλλά νιώθει πίσω του τις ανάσες όσων των ακολουθούν και πέντε στροφές πριν μπούμε στην τελική ευθεία των πλέι-οφ, οι λακκούβες είναι πολλές.

Θεωρητικά, ο Δικέφαλος κρατάει την τύχη στα χέρια του. Υποδέχεται διαδοχικά ΑΕΚ και Ολυμπιακό και κλείνει την κανονική διάρκεια με τρία κολλητά ταξίδια σε Αγρίνιο, Σέρρες και Λαμία!

Αν κάνει το απόλυτο νικών θα μπει στα πλέι-οφ το λιγότερο με 3 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό (αν κάνει κι αυτός το απόλυτο) και 5 από την ΑΕΚ. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για την φετινή ομάδα του Λουτσέσκου.

Το κακό είναι πως μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο επί του Ατρόμητου, ο ΠΑΟΚ φορτώθηκε με δύο πολύ απαιτητικούς ημιτελικούς, κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε 7 ημέρες, θα έρθουν διαδοχικά στην Τούμπα, η ΑΕΚ (11/2), ο Παναθηναϊκός (14/2) και ο Ολυμπιακός (18/2), ενώ θα ακολουθήσει η ρεβάνς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (21/2)!

Ένα δεκαήμερο κόλαση, με τέσσερα φοβερά απαιτητικά ντέρμπι που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν το μεγαλύτερο crash-test για τον φετινό ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για την φάση των «16» του Conference League, αυτά τα γίνουν στις 7 και 14 Μαρτίου, με άλλα λόγια μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας και ανάμεσα στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ.

Από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, το πιο βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος, το έχει η ΑΕΚ. Με εξαίρεση το ματς της Τούμπας, η Ένωση μπορεί να πάει με το απόλυτο νικών (παίζει εντός με Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα και εκτός με Λαμία) ως την τελευταία αγωνιστική, όπου θα παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με έναν Άρη που πολύ πιθανό να έχει προκριθεί στον τελικό κυπέλλου και να έχει χαλαρώσει στο πρωτάθλημα. Για την Ένωση το ντέρμπι της Τούμπας έχει κυκλωθεί εδώ και καιρό, μοιάζει με μικρό τελικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία