Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Poleman στις Σέρρες ο Κωνσταντέλιας!

Δημοφιλή

Έχοντας «ξεκλειδώσει» τον μέτριο στις Σέρρες ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με προσωπικό του τέρμα έθεσε τους «ασπρόμαυρους» σε ρόλο οδηγού έως και τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης και ως εκ τούτου καρπώθηκαν μία εξαιρετικής σημασίας νίκη ενόψει συνέχειας. Αφορμή δοθείσης από την εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού, το φίλαθλο κοινό του Δικεφάλου τον ανέδειξε ως πολυτιμότερο της εξόδου στις Σέρρες, με το βάθρο να συμπληρώνεται από τους Κεντζιόρα-Ζ. Ζίβκοβιτς.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σημειώνεται:

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24. Ένα ακόμα διπλό για τον Δικέφαλο λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2023-24. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν άφησε περιθώρια στον Πανσερραϊκό, τον κέρδισε με 0-2 και πήρε άλλους τρεις βαθμούς.

Εκ των κορυφαίων ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός εξτρέμ πέτυχε το 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου και ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Η γρήγορη σκέψη, το άμεσο παιχνίδι και η τακτική προσήλωση χαρακτήρισαν την εμφάνισή του. Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Mr.Breeze συγκέντρωσε το 73,25% των ψήφων και πήρε μία ακόμα ατομική διάκριση.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Τόμας Κεντζιόρα που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν άψογος ανασταλτικά, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος ήταν παρών όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματίας Αλμέιδα: Πρώτη φορά του… ξανασυνέβη

“Δεν είχε δώσει δικαιώματα, είναι ένας τζέντλεμαν, ας του το συγχωρήσουμε, κάτι θα τον ενόχλησε”. Αυτά ακούγονταν μετά το...

Στην ίδια κατηγορία