Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ποιος έκανε τη δουλειά;

Δημοφιλή

Ο Αυγενάκης γυρίζει δεξιά κι αριστερά και ισχυρίζεται πως μοιράζει λεφτά από το στοίχημα σε όλους τους συλλόγους. Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ διαφορετική, αλλά που την συνάντησε ο συγκεκριμένος για να την καταλάβει;

Προφανώς και το να μοιραστούν χρήματα στους συλλόγους, ήταν μία κυβερνητική απόφαση και ήρθε σε μία περίοδο που οι στοιχηματικές εταιρίες φορολογούνται εξτρά. Ήταν μια από τις προϋποθέσεις για να αδειοδοτηθούν.

Όλη η δουλειά για να προκύψουν τα κεφάλαια για τους συλλόγους, έγινε από τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, βουλευτή Ημαθίας. Ο ίδιος βέβαια, χαμηλών τόνων γενικά και από τους πλέον εργατικούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ουδέποτε ενεπλάκη δημοσίως για να πάρει τα εύσημα. Σε αντίθεση με τον Κρητικό… σταρ, που πετάγεται εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως, είναι να αναγνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι ποιος κάνει τη δουλειά και ποιος είναι ο αεριτζής.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία