Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ποδόσφαιρο Σάλας: Ανακοίνωσε τον πρώτο του προπονητή ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Τον πρώτο προπονητή της ιστορίας του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/9) ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 02/04/1986, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, κάτοχος UEFA B, ενώ έχει πλούσια εμπειρία από το Ποδόσφαιρο Σάλας.

Την τριετία 2014-17 αγωνίστηκε στην Αθήνα 90′ και τον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, συμμετέχοντας σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Πλέον, αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όντας ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του νεοσύστατου τμήματος του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ μου δίνει τεράστια χαρά. Υπάρχει ένα ωραίο και δημιουργικό άγχος, καθώς όταν φοράς μία τόσο βαριά φανέλα, ξέρεις ότι η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευελπιστώ ότι θα ανταπεξέλθουμε. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη όμορφα συναισθήματα, και χωρίς καθόλου τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Λεωνίδα!»


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία