Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ποδόσφαιρο Σάλας: Ανακοίνωσε τον πρώτο του προπονητή ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Τον πρώτο προπονητή της ιστορίας του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/9) ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 02/04/1986, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, κάτοχος UEFA B, ενώ έχει πλούσια εμπειρία από το Ποδόσφαιρο Σάλας.

Την τριετία 2014-17 αγωνίστηκε στην Αθήνα 90′ και τον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, συμμετέχοντας σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Πλέον, αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όντας ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του νεοσύστατου τμήματος του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ μου δίνει τεράστια χαρά. Υπάρχει ένα ωραίο και δημιουργικό άγχος, καθώς όταν φοράς μία τόσο βαριά φανέλα, ξέρεις ότι η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευελπιστώ ότι θα ανταπεξέλθουμε. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη όμορφα συναισθήματα, και χωρίς καθόλου τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Λεωνίδα!»


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία