Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ποδόσφαιρο και πολιτική

Δημοφιλή

Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τους κυβερνώντες είναι γνωστές. Όλοι καμάρωναν γι’ αυτές μέχρι που από την πολλή αγάπη… παρεξηγήθηκαν. Ο ένας δεν έδωσε στον άλλο όλα όσα θα ήθελε και άρχισε η επίθεση, ειδικά μετά και τις αποκαλύψεις για όσους παρακολουθούνταν. Έτσι άρχισε η περίοδος της έντασης!

Κάπου εκεί έρχεται και το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Στο τέλος προκύπτει ένα πέναλτι και να που ο Ολυμπιακός επιχειρεί να εμπλέξει ένα πέναλτι με κάποιες υποκλοπές. Τα Μέσα του Ολυμπιακού τα έβαλαν με την Κυβέρνηση!  Γέλασε ο κάθε πικραμένος, αλλά εκείνοι το επιχείρησαν και προσπάθησαν να πείσουν ότι έχουν και δίκιο! Ελάχιστοι τους στήριξαν αφού το θέμα δεν στηρίζονταν με τίποτα.

Ο Πρωθυπουργός τα βάζει δημοσίως με τον Μαρινάκη, οι σχέσεις δείχνουν να χαλάνε, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι τέτοιες… φιλίες δεν καταστρέφονται. Ήταν θέμα χρόνου να τα βρουν και να αλλάξουν στάση τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ για τον Πρωθυπουργό και κάπου εκεί να αρχίσουν πάλι τα προεκλογικά χατίρια τα οποία τα βλέπουμε μπροστά μας.

 

 


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία