Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βασικός κόντρα στη Βραζιλία ο Αντρίγια;

Δημοφιλή

Η Σερβία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, και μάλιστα με αντίπαλο τη Βραζιλία, που αποτελεί διεκδικήτρια του τροπαίου και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς διεκδικεί με αξιώσεις, θέση στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των απεσταλμένων της Σερβίας, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να ξεκινήσει στη θέση του δεξιού μπακ- χαφ, μπροστά δηλαδή από την τριάδα των στόπερ που επιλέγουν οι Σέρβοι.

Δεύτερη επιλογή πίσω από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είναι ο Ντάρκο Λάζοβιτς, που θεωρείται μια πιο «αμυντική» λύση.

Στην τελική επιλογή του Στοίκοβιτς θα παίξει ρόλο και αν προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι ο Φίλιπ Κόστιτς που είναι αμφίβολος.

Ο Κόστιτς αν είναι διαθέσιμος θα παίξει στα αριστερά, και είναι πιθανό ο εκλέκτορας των Σέρβων να μην θελήσει να παίξει με δύο επιθετικά μπακ- χαφ, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα όπως η Βραζιλία, που διαθέτει τόσα επιθετικά «όπλα».

Ωστόσο, εφόσον δεν αγωνιστεί, ο Λάζοβιτς θα πάει αριστερά, για δώσει μια ισορροπία στους Σέρβους, με τον πιο επιθετικογενή Αντρίγια στα δεξιά, και τον αμυντικογενή μπακ στην απέναντι πλευρά.


Τελευταία νέα

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12...

Στην ίδια κατηγορία