Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και… 1-3!

Δημοφιλή

Σπουδαίο διπλό πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 3-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 13΄με τον Ακπομ, ο Μαουρίσιο ισοφάρισε στο 59΄ (ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι!), στο 85΄ ο Κούρτιτς με πέναλτι (ανατροπή Μιχαηλίδη) έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και στις καθυστερήσεις, και πάλι ο Σλοβένος, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μια προσωπική ενέργεια του Ζίβκοβιτς έφτανε στον ΠΑΟΚ για να ανοίξει το σκορ στο 13’. Ο Σέρβος τα έβγαλε πέρα απέναντι σε τρεις αμυντικούς, έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Άκπομ τελείωσε την φάση για το 0-1.

Αφού ο ΠΑΟΚ δεν “τέλειωνε” το ματς, ήρθε μια στιγμή κόντρα στην ροή να αλλάξει τα δεδομένα. Στο 59’, ο νεοεισελθών Μαουρίσιο, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 85΄ ο Μιχαηλίδης κέρδισε πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα εντός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς γράφοντας το 1-2.

Το ματς έγινε… ροντέο μέχρι το φινάλε, και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ξανά ο Κούρτιτς που με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-3.

Παναθηναϊκός: Mπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεζ, Αλεξανδρόπουλος (58΄ Μαουρίσιο), Παλάσιος, Καρλίτος (78 ΄ Μακέντα), Βιτάλ (58΄ Χατζηγιοβάννης), Ιωαννίδης (66΄ Βιγιαφάνες).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (33΄ Ροντρίγκο), Εσίτι (86΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ (70΄ Ελ Καντουρί), Ακπομ (87΄ Σφιντέρσκι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία