Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πιθανή η αναβολή του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Δημοφιλή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, μετά τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός- ΑΕΚ, αφού είναι αρκετά πιθανό αυτό να οδηγηθεί τελικώς σε αναβολή. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής να διευθύνει την αναμέτρηση της Λεωφόρου, αυτή θα αναβληθεί. Νωρίτερα η ΑΕΚ εξέφρασε και αυτή την επιθυμία της να οριστεί ξένος διαιτητής, μιλώντας παράλληλα για προσπάθεια… στοχοποίησης της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αν υποτίθεται πως βράζουν ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ για το θέμα με τον διαιτητή του ντέρμπι, η ΑΕΚ βράζει περισσότερο απ όλους. Γιατί από χθες παρακολουθούμε μια απίστευτη ιστορία με διαρροές σε συγκεκριμένα Μέσα για ορισμούς διαιτητών, για τους οποίους αρχίζει άμεσα οργανωμένο bullying, οι οποίοι στη συνέχεια επιβεβαιώνονται (!) και μετά ξεκινάει εκστρατεία στοχοποίησης της ΑΕΚ έμμεσα. Με εμάς από την αρχή να περιμένουμε ορισμό ξένου διαιτητή! Θα υπάρξει και συνέχεια από πλευράς μας».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία